Wie is Mirjam

Mijn naam is Mirjam van Dijk en mijn visie is dat je zelf je kansen moet pakken om je carrière de richting te geven die je zelf wilt. Het is dan wel belangrijk dat je voldoende zelfinzicht hebt om deze richting te bepalen, want het mooiste inzicht is zelfinzicht!

Mijn hele carrière ben ik actief met de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Of dit nu als recruiter was of juist als coach waar ik de match maak tussen jou, jouw drijfveren en een geschikte baan. Via mijn studies Communicatiemanagement (Hogeschool van Utrecht), Bedrijfskunde (Erasmus) en uiteraard de opleiding tot Loopbaanprofessional (BGL) en vanuit mijn werk van recruitment naar coaching, werk ik het liefst met uiteenlopende doelgroepen.

Heb je iemand nodig die de spiegel voor kan houden en inzicht geeft waar jij zelf of jouw personeel het meest tot zijn recht komt? Ik heb geen standaard format voor een traject. Dit stem ik in samenspraak met jou af.

Persoonlijk, Betrokken, Nuchter en Pragmatisch. Laat me weten waar je interesse in hebt en we praten onder het genot van een lekker kopje koffie verder!

Wil je alvast meer informatie over wat ik voor je kan betekenen? Kijk dan vooral bij eens bij Coaching.

“Je moet zelf kansen zien en pakken om je carrière de richting te geven die je zelf wilt. Daarbij is een coach je beste vriend.”
101
Coachees
125
+
Trajecten
5001
Kopjes koffie
101
Nieuwe banen

Waarom je mij kiest?

Kostenbesparing

Ik help u graag bij het optimaal inzetten van uw personeel, waardoor u kunt  besparen op uw personeelskosten.

Outplacement

Personeel nieuw perspectief meegeven als u afscheid moet nemen? Ik help u er graag bij.

Coaching

Een frisse blik op jouw loopbaan of hulp bij solliciteren, daarvoor kun je bij mij terecht!

Loopbaan APK

Een kort traject dat inzicht geeft waar jij inzetbaar bent, neem contact met me op!

Laten we koffie drinken. 

WhatsApp me