Coaching

Kun jij een frisse blik op jouw loopbaan gebruiken? Dan zijn dit herkenbare vragen waar je tegen aan loopt. Heb je altijd al eens willen sparren of je op de goede weg zit met je loopbaan? Sta je nog wel eens stil naar welk doel je toewerkt? Krijg je nog wel energie van je werk? Mirror loopbaan coaching houdt je de spiegel voor en geeft je inzicht in je kwaliteiten, vaardigheden, ontwikkelpunten en mogelijkheden. Op deze manier kun je jouw loopbaan zèlf vormgeven!

Mijn dienstverlening bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Testen/ Assessment
  • Sollicitatie ondersteuning
  • Outplacement of loopbaancoachingtrajecten
  • Loopbaan APK

Persoonlijk loopbaantraject

  • Locatie: Randstad
  • Investering: vanaf €250!

Testen/ Assessment


Wil je op een snelle manier inzicht in de drijfveren, competenties en jouw persoonlijk profiel? Aan de hand van testen en assessments ga ik snel de diepte in en weet je of je op de juiste plek zit of wat jouw groeipotentieel is. Deze testen worden ook ingezet tijdens trajecten, zodat we snel de diepte in kunnen met jouw groeipotentieel.

Sollicitatie ondersteuning


Heb je een tijd niet gesolliciteerd of wil je hulp bij het solliciteren, dan kan ik je in een aantal korte sessies arbeidsmarkt klaar maken! LinkedIn, netwerken, sollicitatiegesprekken of heb je liever hulp bij het opstellen van een CV en wil je weten hoe je een pakkende motivatie schrijft? Neem dan contact op!

Loopbaantrajecten


Als je vastloopt in jouw functie, vergroot dit de kans op uitval. Door hierop in te spelen en een loopbaantraject aan te gaan kan uitval door ziekte voorkomen worden. Mocht je reïntegreren vanuit ziekte en weer de arbeidsmarkt opgaan, dan helpt een traject om weer zelfverzekerd je eigen meerwaarde neer te zetten.

Bij een traject bied ik een abonnement op Jobport aan om slechts via 1 kanaal de hele vacaturemarkt inzichtelijk te hebben.

Loopbaan APK


Voor medewerkers die willen weten wat hun toekomstperspectief is op de arbeidsmarkt. Aan de hand van een arbeidsmarktscan/ test brengen we in beeld welke branches en vakgebieden voor jou ook interessant zijn en wat jij met jouw kennis en vaardigheden kunt in andere beroepen. Op deze manier houd je de regie op jouw toekomst!

Is een Loopbaan APK interessant voor je? Beantwoord de volgende vragen:

  1. Weet jij welke functies nog meer bij jouw vaardigheden passen?
  2. Weet jij in welke regio je de meeste kans maakt op een passende baan?
  3. Heb jij een idee hoe lang het gemiddeld duurt om een nieuwe (passende) baan te vinden?
working-on-the-next-item_t20_NQaZRE
cross-country-team_t20_Ae3oRK
soccer-football-coach-explaining-the-game-tactics-on-blackboard-in-the-locker-room_t20_a7G6Rw

Gun jezelf een coach!

Investeer in jezelf of in jouw personeel, voor meer werkgeluk en betere prestaties.