Mirror Loopbaancoaching

Helaas is niet iedereen even gemotiveerd. Wilt u personeelsverloop, productiviteitsverlies en ziekteverzuim voorkomen? Dan zijn goede selectie en loopbaancoaching erg belangrijk omdat, goed gemotiveerd personeel dat op de juiste plek zit de belangrijkste bron is van een organisatie.

Wist je dat 46% van de werknemers binnen een jaar na aanname weer vertrekt? Een verkeerde aanname kost veel geld, zo ben je opnieuw tijd en geld kwijt aan de selectie, maar denk ook eens aan de onrust die het op de werkvloer veroorzaakt. Door het werving en selectie traject te optimaliseren voorkomt u verkeerde aannames en spaart u geld uit.

Bent u genoodzaakt om afscheid te nemen van werknemers, geef ze dan iets mee om vooruit te kijken en op een goede manier afscheid van hun werkkring te nemen, doormiddel van outplacement. Dit komt uiteindelijk uw naam ten goede! Mirror loopbaan coaching ondersteunt u in dit proces van selectie van personeel, tot arbeidsmobiliteit van huidige medewerkers en tot het afscheid nemen van medewerkers op een positieve manier.

Loopbaantrajecten
Bekijk meer
Outplacement
Bekijk meer
Coaching
Bekijk meer