Loopbaan APK

Loopbaan APK

Voor medewerkers die willen weten wat hun toekomstperspectief is op de arbeidsmarkt. Aan de hand van een arbeidsmarktscan/ test brengen we in beeld welke branches en vakgebieden voor jou ook interessant zijn en wat jij met jouw kennis en vaardigheden kunt in andere beroepen. Op deze manier houd je de regie op jouw toekomst!

loopbaan APK

Weet jij welke functies nog meer bij jouw vaardigheden passen?

Weet jij in welke regio je de meeste kans maakt op een passende baan?

Heb jij een idee hoe lang het gemiddeld duurt om een nieuwe (passende) baan te vinden?

de kwaliteit is zoveel beter

“Binnen Caressa Dierenziekenhuizen, een veterinair bedrijf met zo’n 45 medewerkers, is de werving en selectie van personeel een belangrijk aspect van HRM. Mirjam heeft ons HRM beleid naar een hoger plan getild. We zijn nu sneller, beter en het grootste voordeel; de kwaliteit is zoveel beter.”

Ischa SwartzCEO Caressa Dierenziekenhuizen
refreshingly pragmatic and relevant

“Working with Mirjam was a real pleasure. […] I found her approach, ideas and advice to be refreshingly pragmatic and relevant. […] I would highly recommend working with Mirjam and Mirror Loopbaan Coaching.”

Mausam MeghaniLecturer In Finance
Job coach die meer doet dan alleen coachen

“In mijn ogen is Mirjam een job coach die meer doet dan alleen coachen, want ook op persoonlijk vlak staat ze voor je klaar. […] dankzij haar heb ik dan ook een ontzettend leuke baan waar ik al mijn kwaliteiten volledig kan inzetten!”

Michelle GeldermanBusiness Developer - Inbound Specialist at Too Good To Go
Veel geleerd

“Mirjam heeft mij begeleid in loopbaantraject. Ik ben zeer tevreden over Mirjam als coach. Zij heeft mij geholpen in goed inzicht te krijgen in mijn kwaliteiten. […] Binnenkort begin ik met mijn nieuwe werkplek. Ik heb veel geleerd door de coaching van Mirjam.”

Bas SteemanPersoonlijk begeleider, docent NT2